Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CCINA Constanţa a primit vizita reprezentanţilor companiei Ecotech, din Perugia

ro

19 Feb, 2016 16:57 1763 Marime text
 
Astăzi, conducerea Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) a primit reprezentanţii companiei Ecotech, din Perugia, Italia. Delegaţia a fost însoţită de Anca Pavel Nedea, Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism.
 
Aşa cum a afirmat Enzo Rinalducci, General Manager al firmei Ecotech, vizita s-a dorit a fi una tehnică, o întâlnire cu mediul de afaceri din domeniul turismului, pentru a identifica nevoiile companiilor româneşti din acest sector. Rinalducci a prezentat, pe scurt, domeniul de activitate al companiei, serviciile oferite de aceasta, precum şi proiectele cu fonduri naţionale şi comunitare, pe care le are în derulare. S-a discutat, de asemenea, despre posibile colaborări cu agentii economici constănţeni din următoarele domenii de activitate: turism, formare profesională, mediu şi agro-alimentar.
 
Anca Pavel Nedea a vorbit despre nevoile companiilor din sectorul turistic, în special de cele legate de formarea profesională continuă a personalului. De asemenea, a solicitat companiei din Perugia sprijin în ceea ce priveşte consultanţa în domeniul turistic, aducând în discuţie posibilităţile de iniţiere a unor proiecte comune cu finanţare europeană şi crearea unei Şcoli naţionale strategice de turism, după modelul celei din Perugia.
 
La întâlnire au fost prezenţi, totodată, reprezentanţi ai Patronatelor din turism, ai AJOFM Constanţa şi ai mediului de afaceri din sectorul turism.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii