Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie de donare de sânge MApN „Donez din dragoste de țară”

ro

07 Nov, 2016 11:37 3518 Marime text
Militarii vor participa, în perioada 7-11 noiembrie, la campania de donare de sânge „Donez din dragoste de țară”, se transmite într-un comunicat de presă al Ministerului Apărării Naționale (MapN).
 
Campania își propune creșterea rezervelor din Centrele de Transfuzie Sanguină prin contribuția donatorilor din sistemul militar, dar și sensibilizarea opiniei publice cu privire la importanța donării de sânge. Acest produs biologic vital este nepreţuit având în vedere că, deocamdată, nu s-a descoperit un înlocuitor al sângelui, iar dăruirea lui vine în sprijinul salvării de vieţi omeneşti.
 
Campania „Donez din dragoste de țară”, care are loc în contextul manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Veteranilor, se va desfășura, la nivelul garnizoanei București, în cadrul Centrului de Transfuzie Sanguină al M.Ap.N. (dar și prin centrul mobil), Centrului de Transfuzie Sanguină și punctelor de recoltare din Spitalul Clinic de Urgență București și Spitalul Universitar de Urgență. De asemenea, la nivel teritorial campania se va desfășura cu sprijinul Centrelor de Transfuzie județene.

Sursă foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii