Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziţie de peste 1,3 milioane de lei la Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa. Iată ce va cumpăra! (document)

ro

27 Apr, 2017 00:00 4337 Marime text

Serviciul Public de Asistenţă Socială Constanţa scoate la licitaţie contractul „Furnizare produse alimentare: fructe, legume şi diverse produse alimentare, defalcate pe loturi“, în valoare estimată totală de 1.390.719,45 de lei.
 
Achiziţia constă în furnizare de fructe, legume şi diverse produse alimentare, defalcate pe loturi, prin care se vor asigura materii prime pentru prepararea hranei, precum şi produse alimentare finite, în vederea asigurării necesarului pentru beneficiarii serviciilor sociale aflate în subordinea autorităţii contractante, respectiv: Lot I - legume, Lot II - fructe şi fructe cu coajă, Lot III - legume transformate, Lot IV - fructe şi fructe cu coajă lignifiate transformate, Lot V - diverse produse alimentare. Autoritatea contractantă va atribui un contract de furnizare cu o durată de 12 luni de la data semnării. Ofertele şi cererile de participare pot fi depuse până pe 15.05.2017, ora 16.00, urmând să fie deschise pe data de 8.06.2017, ora 18.00. Garanţia de participare este în cuantum de 5.279 de lei pentru Lotul I, de 1.860 de lei pentru Lotul II, de 4.480 de lei pentru Lotul III, de 1.690 de lei pentru Lotul IV şi de 593 de lei pentru Lotul V.

Responsabili de atribuirea procedurii 

Persoanele din cadrul autorităţii contractante responsabile de atribuirea procedurii publice sunt: Emil Andrei Mereuţă, Andrada Bărbatu, Ecaterina Velica, Aurelia Leu, Anca Claudia Mădularu, Silvia Mitu, Daniela Ou, Maria Roşu, Iuliana Zahariciuc, Giorgiana Zainea, Adrian Florin Cocoş.

Condiţii impuse ofertanţilor 

Ofertanţii vor face dovada unei cifre medii de afaceri globale pe ultimii trei ani, respectiv 2014, 2015, 2016, care trebuie să fie cel puţin egală cu suma de 527.998,92 de lei fără TVA pentru Lotul I, 186.015,20 de lei fără TVA pentru Lotul II, 448.168,24 de lei fără TVA pentru Lotul III, 169.157,92 de lei fără TVA pentru Lotul IV şi 59.379,17 lei fără TVA pentru Lotul V.
 
De asemenea, ofertantul va face dovada că a furnizat în ultimii trei ani produse similare de natura celor ce fac obiectul acestui contract, ce au presupus furnizare de legume (Lot I), fructe şi fructe cu coajă (Lot II), legume transformate (Lot III), fructe şi fructe cu coajă lignifiate transformate (Lot IV), diverse produse alimentare (Lot V), în valoare cumulată de cel puţin: 527.998,92 de lei fără TVA pentru Lotul I, 186.015,20 de lei fără TVA pentru Lotul II, 448.168,24 de lei fără TVA pentru Lotul III, 69.157,92 de lei fără TVA pentru Lotul IV, 59.379,17 lei fără TVA pentru Lotul V.

Date din caietul de sarcini 

Transportul produselor se face cu mijloace care trebuie să corespundă normelor de igienă şi sanitar-veterinare în vigoare, care să asigure pe toată durata acestuia păstrarea nemodificată a caracteristicilor nutritive, organoleptice, fizico-chimice şi microbiologice, precum şi împotriva altor posibilităţi de poluare şi contaminare atât a produselor transportate, cât şi a ambalajelor.
 
Fiecare transport va fi însoţit de certificat de calitate şi conformitate sau de alte documente prevăzute de legislaţia în vigoare cu privire la produsele ce fac obiectul achiziţiei. Livrarea se va face pe bază de comandă scrisă, în funcţie de necesarul de consum comunicat de către beneficiar. Produsele vor fi livrate astfel încât să corespundă descrierii cerinţelor, caracteristicilor tehnice minime din caietul de sarcini. Termenul de valabilitate al produselor alimentare fructe, legume şi diverse produse alimentare defalcate pe loturi trebuie să fie inscripţionat de producător pe etichetă. La data livrării, produsele vor avea un termen de valabilitate de minimum 80% din termenul de valabilitate menţionat de producător. Legumele şi fructele trebuie să fie întregi, sănătoase, fără corpuri străine vizibile, fără urme de atacuri, boli şi dăunători, fără miros sau gust străin, păstrate bine, cu respectarea normativelor legale în vigoare, astfel încât să îşi păstreze caracteristicile cunoscute, la data livrării.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii