Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

White Walls din Constanta, in finala Stufstock Newcomers

ro

09 Aug, 2010 15:23 1155 Marime text

După patru seri în care cele 24 de trupe rock din toată țara, calificate în urma primei etape a Stufstock Newcomers, au cântat în fața publicului foarte numeros venit să îi susțină în Elephant Pub, din București, juriul a ales cele 12 formații care merg mai departe și care vor avea şansa să se lanseze printr-un concert pe scena Stufstock Newcomers din Vama Veche. Cele trei trupe care vor câștiga etapa finală din Vama Veche vor cânta câte 30 de minute pe scena Rock a festivalului, în ziua de sâmbătă, 21 august.

Finala Stufstock Newcomers va avea loc la terasa Goblin`n`Gulag din Vama Veche, în zilele de 19 și 20 august (joia și vinerea viitoare), pentru ca cei trei câștigători să cânte pe scena Rock sâmbătă, 21 august, în deschiderea trupelor din line-up.

Printre cei 12 finalişti se numără şi formaţia constănţeană de metal core, White Walls. Celelalte 11 sunt: Addiction, Chester , Cuantune, The Da Da's , East Roots, Rava, Robin and the Backstabbers , Schlitz, Stonebox, Tiptil, Up To Eleven.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii