Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:20 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea se încălzeşte spre sfârşitul săptămânii Vezi prognoza pe trei zile

ro

30 Mar, 2011 11:41 987 Marime text

Nici urmă miercuri de soare în Dobrogea, unde ploile se anunţă torenţiale. Vom deschide însă umbrelele şi în Oltenia şi Banat şi nu este exclus să avem parte de câţiva stropi de ploaie nici în Muntenia. Dar în rest, soarele iese de sub pătura de nori şi maximele cresc de la 9-10 grade pe litoral la 17-18 în Câmpia de Vest, e drept după câteva ore de ceaţă matinală în zonele joase de relief.

Iese soarele joi în aproape toată ţara. Doar dobrogenii sunt încă văduviţi şi zăresc nori grei în continuare, dar măcar se domolesc ploile.

Nori se mai arată în trecere şi peste regiunile vestice, fără prea multe precipitaţii însă, iar maximele cresc faţă de miercuri, urmând să fie între 11-12 grade pe litoral şi 19 în regiunile vestice ale ţării. E drept, ziua ar putea să înceapă cu ceaţă la câmpie şi brumă în depresiuni.

Vineri soarele se arată de sub nori în toate regiunile ţării şi abia spre seară ar putea să dea câte o ploaie prin nord. Dar vântul abia dacă se simte, iar temperaturile vor urca de la 11-12 grade la Constanţa la 18-19 grade la Iaşi, Bacău, Cluj sau Timişoara.

În Capitală, ziua de vineri ne aduce soare şi o temperatură de 17-18 grade. În plus, norii sunt doar de decor, iar vântul abia dacă se simte.

Sursa:realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii