Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:47 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vremea, 27 iunie Constanta 25 grade, Tulcea 27 grade

ro

27 Jun, 2010 14:01 829 Marime text

Ploile nu contenesc nici azi, iar temperaturile sunt încă sub cele normale. În vest, nordvest şi centru soarele se arată cu zgârcenie, iar ploile predomină şi chiar se anunţă abundente. În plus, temperatura se opreşte la 22 de grade la Timişoara, 23 la Sibiu şi 24 în Cluj şi Oradea, unde sunt ceva şanse de soare.

Oltenia este astăzi acoperită de ploi, cu 23 de grade în multe oraşe din regiune. Muntenia însă, mai ales partea sa estică, se bucură de soare, care, prin prezenţa sa reuşeşte să urce mercurul spre 26 de grade atât la Giurgiu, cât şi la Călăraşi.

Delta Dunării are şi ea în program câteva ore de soare care se arată, de altfel, în mai toată Dobrogea. Un motiv pentru ca temperatura să atingă 27 de grade în Tulcea şi 25 pe litoral, la Constanţa.

Moldovenii sunt în sfârşit ceva mai feriţi de ploi, iar soarele se mai arată şi el printre nori, adunând astfel la orele amiezii 26 de grade în Galaţi şi 25 la Vaslui, Iaşi şi Botoşani.

Bucureştenii au şi ei parte de câteva ploi cu descărcări electrice peste zi, dar şi de momente de acalmie din partea vremii, iar maxima anunţă o zi e plăcută, cu 24 - 26 de grade.

Presiunea atmosferică nu numai că este sub valoarea confortabilă, dar continuă să scadă de la 747 mm coloană de mercur.

Sursa: realitatea.net

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii