Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:23 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă schimbare a vremii în România!

ro

09 May, 2024 18:13 682 Marime text
foto: Unsplash Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, anunță o nouă schimbare a vremii în România.

Vremea a fost extrem de schimbătoare în ultima vreme, în România. Dacă zilele trecute temperaturile au scăzut, iar ploile și-au făcut simțită prezența în toată țara, mâine și poimâine temperaturile vor fi asemănătoare unei zile călduroase de vară în multe regiuni.

Însă de duminică, vremea se schimbă din nou. Temperaturile vor scădea puternic, iar ploile vor cuprinde toată țara.


Cum va fi vremea săptămâna viitoare

Elena Mateescu a explicat, la Antena 3 CNN, la ce trebuie să ne așteptăm din punct de vedere al vremii în perioada următoare. 

”Astăzi vom consemna valori care nu vor mai atinge mai mult de 22 de grade Celsius. Doar 20 de grade acum la Brăila și Jimbolia, în timp ce în Capitala avem 14...15 grade, și 14 grade pe litoral.

Mâine contăm pe un ecart de temperaturi între 16 până la 22 de grade și sâmbătă temperaturi ușor în creștere, posibil să ne apropiem de pragul unei zile de vară, 24 de grade”, a explicat Elena Mateescu.


”De duminică însă se va răcori în majoritatea regiunilor țării, astfel încât temperaturile, la începutul săptămânii următoare, cel puțin până la mijlocul acesteia, să înregistreze limite cuprinse între 14 până la cel mult 22...23 de grade și minime destul de coborâte, mai ales în depresiuni, acolo unde este posibil să consemnăm cel mult 12 grade.



Sursa: stiripesurse.ro 

Citește și:

Ce ne așteaptă în primele zile din mai, în Dobrogea? Iată semnificația codurilor meteo
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii