Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Videanu "Trebuie incredere in economia romaneasca "

ro

13 Mar, 2010 22:06 677 Marime text

Ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, Adriean Videanu, a declarat, astăzi, într-o conferinţă de presă susţinută la Sibiu, că, potrivit datelor economice înregistrate în ultimele patru luni, "lunile următoare vor însemna începutul relansării economice a României". Ministrul Economiei a apreciat că România a intrat deja într-un proces de "relansare a producţiei industriale" şi a precizat că această situaţie va aduce după ea şi relansarea sectorului serviciilor.

"În ultimele patru luni, producţia industrială, susţinută de energie şi gaze, a avut o creştere medie de peste cinci la sută. În ianuarie am avut o creştere industrială de 6,8 la sută. Având în vedere că producţia industrială este baza pentru creşterea economică şi în zona serviciilor, sunt, de asemenea, optimist că lunile următoare vor însemna începutul relansării economice a României", a declarat Adriean Videanu.

Potrivit acestuia, "trebuie încredere în economia românească ", iar investitorii străini au început să îşi recapete această încredere.

Sursa: mediafax.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii