Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:10 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primul drum expres din România se extinde acum cu încă un tronson! Anunțul lui Nicolae Ciucă

ro

19 Dec, 2023 15:33 723 Marime text
foto: Facebook.com Primul drum expres din România se extinde acum cu încă un tronson! 

Investițiile statului în economie sunt un vector important de dezvoltare, care ajută mediul de afaceri să fie profitabil și să conserve locurile de muncă, iar cetățenilor le oferă proiecte publice care contribuie la creșterea calității vieții, transmite Nicolae Ciucă. 


Iată anunțul lui Nicolae Ciucă:

Primul drum expres din România se extinde acum cu încă un tronson care adaugă 31,7 kilometri celor 40 deja existenți. Este reușita unui constructor român, care a demonstrat seriozitate și eficiență în acest contract. Investițiile statului în economie sunt un vector important de dezvoltare, care ajută mediul de afaceri să fie profitabil și să conserve locurile de muncă, iar cetățenilor le oferă proiecte publice care contribuie la creșterea calității vieții.

Pentru transportatori, DEx12 – așa cum va arăta în forma sa finală – va reprezenta costuri mai mici, timp mai scurt și conectivitate mai facilă între Craiova și Pitești. Drumul asigură conectarea regiunii Olteniei cu Coridorul IV Pan-European și este una dintre piesele importante ale hărții infrastructurii de transport a României. Un drum de mare viteză este întotdeauna de interes pentru investitori, oferind posibilitatea unui transport rapid. Astfel, județele care sunt traversate de o autostradă sau un drum expres vor intra automat într-o spirală a dezvoltării pentru următorii ani.


Citește și

Nu se va umbla la voucherele pentru bugetari
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii