Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:40 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Vanghelie, Mazare si Dragnea, cei trei corifei care conduc PSD"

ro

12 Sep, 2009 17:30 1817 Marime text

oltean.jpgPotrivit Antena 3, grupul social-democrat de la Cluj este curtat de PDL. Cel puţin aşa a lăsat să se înţeleagă vicepreşedintele PDL, Ioan Oltean pe fondul recentelor zvonuri legate de remanierea unor miniştri social-democraţi. "Printre cei mai serioşi oameni din PSD sunt cei din gruparea de la Cluj - Rus, Dâncu şi Puşcaş. Ei s-au apropiat de PDL, marginalizaţi de PSD. Noi am avut relaţii bune cu ei, pentru că sunt oameni serioşi, cu echilibru, inteligenţi, cu ei poţi să discuţi, nu-ţi dai în cap.

Mintea îi ajută să distingă între bine şi rău. Ei, marginalizându-i, i-au aruncat spre noi şi nu facem decât să ne bucurăm, fiindcă sunt oameni extrem de valoroşi. În orice clipă, în orice moment, partidul ar vrea să-i aibă alături", a afirmat Oltean, invitându-I pe cei trei politicieni în PD-L.

El a apreciat că în PSD nu mai e loc de astfel de politicieni din cauza unora ca Marian Vanghelie, Radu Mazăre sau Liviu Dragnea. „Vanghelie, Mazăre şi Dragnea sunt cei trei corifei care conduc PSD. Dacă credeţi că îl conduce Mircea Geoană, vă înşelaţi amarnic. El e prins în această grupare de lideri locali care conduc PSD", a declarat Ioan Oltean. Ioan Rus şi Vasile Dâncu au negat existenţa unor negocieri cu PDL şi au respins propunerea lui Oltean.

Sursa: http://www.antena3.ro/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigel 13 Sep, 2009 09:16 cu un partid condus de agramatul de ghele si amaratul de geoana este greu sa votezi chiar daca ai fost pres 20 de ani la iliescu...de fapt cred ca asta-i razbunarea antiiliescienilor - un asemenea partid sa fie condus de ...ptiu drace !