Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:53 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un călugăr din Techirghiol a omorât patru oameni la Buzău UPDATE (video)

ro

11 Oct, 2011 14:32 2489 Marime text

acident_11.jpgPatru oameni au murit în această dimineaţă, în localitatea buzoiană Oreavu, după ce un călugăr care conducea nebuneşte un autoturism a lovit în plin căruţa în care se aflau. Călugărul de 39 de ani care se pare că circula cu viteză peste limita legală va fi cercetat pentru omor din culpă. Doi soţi şi alte două rude ale lor mergeau la tăiat coceni. Erau dintr-o comună învecinată şi ca să scurteze drumul au venit direct peste câmp. Lotul lor se afla chiar lângă drumul european, dar ca să ajungă la teren trebuiau să traverseze şoseaua. După ce o săptămână la rând au făcut acelaşi lucru, astăzi dimineaţă în zori nu s-au mai asigurat şi au ieşit cu căruţa direct în faţa unei maşini. Şoferul acesteia, un călugăr din  Constanţa, nu a mai reuşit să evite impactul: a intrat direct în atelaj şi l-a făcut praf. Toţi cei patru pasageri din căruţă ale căror trupuri au fost aruncate la câţiva metri au murit pe loc. Călugărul se afla la volanul unui Volkswagen Caddy cu număr de înmatriculare CT 09 MBX.

Sursa: http://www.adevarul.ro/locale/buzau/Caruta_cu_patru_pasageri-facuta_praf_de_un_calugar_vitezoman_0_570542993.html

UPDATE:

Potrivit comisarului Florina Crucianu de la Poliţia Buzău, citat de http://www.mediafax.ro/, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 36 de ani din Techirghiol, care se deplasa dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat, a izbit o căruţă care se pare că traversa DN 2 E85 fără să se asigure. În urma impactului, cele patru persoane aflate în căruţă au murit. Din primele date, se pare că este vorba despre o familie şi un vecin. Conform comisarului Florina Crucianu, traficul pe DN 2 E85, în zona accidentului, a fost blocat câteva zeci de minute.

Update2:

Potrivit poliţiştilor, de vină este căruţaşul care nu s-a asigurat în traversare. Călugărul, Dănuţ Râmbeţ, din Techirghiol, Constanţa, a fost testat alcoolscopic şi nu consumase alcool în momentul producerii accidentului. "După urmele de frânare, şoferul se pare că circula cu viteză destul de mare iar la cercetările ulterioare vom lămuri şi acest aspect", a spus şeful Poliţiei Rutiere Buzău, comisarul Vasile Nicolae.

Traficul a fost restricţionat aproape două ore , timp în care maşinile au fost deviate pe un drum lateral, pe câmp.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii