Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tusac a scumpit căldura la Mangalia de trei ori faţă de anul trecut

ro

25 Oct, 2011 01:01 1179 Marime text

Comunicat de presă

Stimaţi cetăţeni,

Am aflat astăzi cu stupoare, de la Prefectura Constanţa, că în şedinţa extraordinară de consiliu din data de 29.09.2011, a fost adoptat proiectul iniţiat de primarul Claudiu Tusac, prin care se majorează preţul de facturare al energiei termice pentru populaţie de circa 3,5 ori faţă de anul trecut.

Pe ordinea de zi suplimentară a şedinţei de consiliu din data de 29.09.2011, primarul Tusac a introdus mişeleşte un proiect iniţiat de el prin care se stabileşte ca preţ de facturare a energiei termice suma de 457,98 lei la care se adaugă TVA, adică 567,89 lei pentru o gigacalorie.

Nu am votat acest proiect iar secretarul de şedinţă a comunicat că a fost respins deoarece nu a întrunit decât 9 voturi din cei 19 consilieri locali ai Mangaliei.

Va nominalizez pentru a îndepărta orice suspiciune numele consilierilor care au votat pentru proiectul lui Tusac: Mazalu Gheorghe, Slăvescu Daniel, Voicu Mihai, Maganu Bogdan, Filimon Constantin, Filip Bogdan, Crăciun Marian, Negrea Ioan şi Dănuţ Moldovan. Consilierii liberali, Petcu Ion (PSD) şi Mincă Ion (PC) nu au fost prezenţi când s-a votat proiectul respectiv, iar consilierii Foleanu Paul (PDL), Griguţă Ioan (PDL), Anghel Ion (PRM) şi Olan Vasile(PC) au votat împotriva majorării preţului la căldură.

Consider că este un atentat la buzunarele cetăţenilor din Mangalia acest proiect prin care aceştia se văd nevoiţi să plătească căldura la un preţ triplu faţă de anul trecut.

Îl somez public pe acest individ care se joacă de-a primarul Mangaliei, să convoace şedinţa de consiliu extraordinară şi anuleze acest proiect prin care condamnă la plata 80% din populaţia Mangaliei.

Consilier Local PDL

Foleanu Paul Florin

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mangaliot 100% 27 Oct, 2011 03:54 As dori sa le reamintesc primarului si acelor consilieri care au votat aceasta hotarare ca au fost votati de cetateni pentru a le reprezenta interesele in cosiliul municipal. «Toti 9 si cu primarul 10» ar trebui sa dea o declaratie de presa prin care sa ne explice noua mangaliotilor aceasta decizie. Suntem o familie de 4 persoane (un copil la scoala iar celalalt la gradinita) si avem 1400 lei net lunar.Va multumesc.Asteptam explicatia domnilor pentru ca noi va platim.