Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:55 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Bucureşti a admis cererea de înfiinţare a USL

ro

01 Sep, 2011 20:39 731 Marime text

Tribunalul Bucureşti a admis, azi, cererea de înfiinţarea a formaţiunii politice Uniunea Social Liberală. Decizia poate fi atacată cu recurs.Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Bucureşti, Laura Andrei, a declarat, joi, că instanţa a admis acţiunea depusă de PSD şi ACD, fiind astfel înfiinţată USL.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că la termenul de joi în procesul de înscriere a Uniunii Social Liberale la Tribunalul Bucureşti concluziile reprezentantului Ministerului Public şi ale "celor din sală" au fost de admitere a cererii.

"Sper ca la ora 18.00 (când este programată o conferinţă comună Victor Ponta-Crin Antonescu - n.r.) practic să existe în mod oficial, sigur se anunţă de către Tribunal înfiinţarea USL. Este o procedură judiciară simplă, mă bucur că s-a finalizat şi nu cred că mai are rost să discutăm de ce se amână justiţia", a mai afirmat preşedintele PSD, citat de Mediafax.

USL nu a fost încă înregistrată la Tribunal, deşi a depus actele în acest sens încă din 8 martie 2011. Ultimul termen pentru discutarea înregistrării alianţei a fost stabilit pentru 1 septembrie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii