Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Traian Basescu si-a depus candidatura pentru presidentiale la scurt timp dupa Mircea Geoana

ro

21 Oct, 2009 19:12 1382 Marime text

"Mi-am depus candidatura. Sunt puţin emoţionat dar infinit mai responsabil decât atunci când am făcut-o prima dată. Prima dată nu ştiam ce înseamnă viaţa de zi cu zi a preşedintelui României. Astăzi ştiu şi consider că este o candidatură cu adevarat responsabilă", a declarat Traian Băsescu inainte de a se inscrie oficial in cursa pentru presidentiale..

Şeful statului îşi încearcă şansele de a obţine alţi cinci ani la Cotroceni. Niciun preşedinte postdecembrist nu a reuşit să câştige două mandate consecutive la rând în cadrul actualei Constituţii.

Liderul PSD, Mircea Geoană şi-a depus si el astazi candidatura în mod oficial la BEC, împreună cu cele peste 2,5 milioane semnături de susţinere strânse de filialele partidului.

"Cu emoţie. Recunosc ca am emoţii, nu sunt un tip care mă emoţionez. Vreau să mulţumesc celor 3 milioane de români care prin semnăturile lor mi-au acordat încrederea. Vreau să-i asigur că voi da tot ce ştiu pentru a le reprezenta interesele. Vreau să îi încurajez pe români să vină la vot.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii