Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:27 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tâlhari care acţionau pe ruta autobuzului 43, prinşi de poliţişti

ro

01 Feb, 2011 16:06 1028 Marime text

Trei bărbaţi au fost reţinuţi pe o perioadă de 24 de ore de poliţiştii constănţeni pentru tâlhărie şi furt în mijloacele de transport în comun.

Prima victimă a celor trei a fost o femeie de 53 de ani, din Constanţa, care circula cu autobuzul 43, şi care a fost jefuită, între staţiile Liceul Tomis şi Spitalul Judeţean. Hoţii i-au sustras poşeta în care avea un portofel ce conţinea suma de 245 lei, plus acte de identitate. Unul dintre indivizi a ameninţat-o chiar cu pumnul, fără a exercita acte de violenţă. În aceeaşi zi, la sediul Poliţiei Municipiului Constanţa s-a prezentat o altă femeie, în vârstă de 43 de ani, care a reclamat că, în acelaşi interval orar şi între aceleaşi staţii ale autobuzului 43 i-a fost furat portofelul în care avea suma de 180 de lei.

În urma cercetărilor, oamenii legii i-au identificat pe Zanfir Bocolea, de 42 de ani, Constantin Turtoiu, de 51 de ani, din Constanţa, şi Ciprian Buciuc, din Cernavodă.

Bocolea, Turtoiu şi Buciuc urmează a fi prezentaţi magistraţilor de la Judecătoria Constanţa, în vederea arestării pentru o perioadă de 29 de zile.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii