Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Suspectul dublului asasinat de la Siret, sub nasul autoritatilor Se afla intr-o sectie de politie (video)

ro

05 May, 2010 02:20 1935 Marime text

assasin.jpgPrincipalul suspect al dublului asasinat din Siret se ascundea chiar într-o secţie de Poliţie din Suceava! I-au făcut şi poze. Portretul robot întocmit la puţin timp după crimă seamă perfect cu suspectul reţinut.

Acesta este Leonid Zaporojeţ, principalul suspect în cazul execuţiei familiei valutistului din Siret, de acum două luni. Are 51 de ani şi un tatuaj specific separatiştilor ceceni, pe umăr. Fotografiile cu ucraineanul sunt făcute chiar în sediul poliţiei din Suceava, la câteva zile de la crimă. Fusese prins într-un hotel din cartierul Burdujeni şi reţinut pentru trecere frauduloasă a graniţei. Nimeni nu a remarcat asemănarea izbitoare între portretul-robot şi ucrainean.

Marţi, cel mai important martor, l-a recunoscut pe principalul suspect. În zilele de după crimă, s-a presupus că racketul este un client al valutistului. Şi că soţia şi fiica sa de 6 ani au fost ucise din răzbunare. Tatăl îndurerat, însă, spune că nu-l cunoaşte pe presupusul criminal.

Leonid Zaporojeţ este anchetat în beciurile miliţiei din Cernăuţi. A fost arestat pentru deţinere de droguri şi de arme de foc, dar este cercetat şi pentru dublul asasinat din Siret. El nu recunoaşte nimic. Susţine că a ieşit din Ucraina cu o călăuză şi urma să ajungă în Italia. A rămas, însă, în judeţul Suceava. Chiar în perioada execuţiilor din Siret. Chiar şi bărbatul bănuit că i-a fost complice, a fost văzut în oraş, în aceaşi perioadă. Dar cea mai importantă probă a anchetatorilor este una invizibilă. O probă ADN prelevată de pe unul din cartuşele găsite în casă. Iar ADN-ul nu minte.

Dreptatea, însă, nu-i va mângâia prea mult sufletul lui Vasile Hriţcu. Nu-şi poate da jos verigheta. Şi are bordul maşinii plin de iconiţe. Toate în amintirea soţiei sale Carmen şi a fiicei sale Raluca, ambele executate în stil mafiot.

Sursa: antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii