Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stufstock Rockarte 2011, în perioada 21-29 august în Vama Veche

ro

16 Feb, 2011 18:13 972 Marime text

Ediţia a noua a Stufstock Rockarte aduce din nou în Vamă, vara aceasta, o săptămână de rock, film, teatru şi fotografie, în perioada 21-29 august. Ediţia din 2011 o continuă pe cea de anul trecut, care s-a bucurat de o atmosferă extraordinară în public, foarte participativ în relaţia cu artişii, la concertele, workshopurile, proiecţiile, piesele de teatru şi vernisajele organizate şi cu entuziasm în backstage.Concertele de la scena principală vor avea loc la finalul săptămânii de rockarte. Zona muzicală a Stufstock va aduce şi anul acesta concursul Stufstock Newcomers şi workshopul Rockschool. Proiectele Filmstock şi Teatru la Stufstock, care anul trecut au adus împreună peste 3000 de spectatori în Vama Veche, continuă şi vara aceasta.

Radio Stufstock va fi din nou on-air la terasele din Vamă în săptămâna Rockarte, ca anul trecut, când Teo a difuzat online muzica vamaioţilor, creînd acea atmosferă rock-boemă a Vămii. Un radio fără playlist impus, cu oameni de-ai casei, lume cunoscută şi muzică bună de azi, aceeaşi Vama Veche dintotdeauna, dar contemporană, păstrând totodată şi muzica Woodstock-ului.

Evenimentul de fotografie organizat de Stufstock Rockarte, „Shoot the Rockstar", va continua şi vara aceasta, prin workshopul "Vama sub lumini de Oscar", organizat de 4K. Atelierul de fotografie va începe de duminică, 21 august şi va aduce împreună în fiecare zi zeci de pasionaţi, profesionişti, fotojurnalişti sau amatori, cu vernisaje şi practică hands on pe aparatură profesională. Cei înscrişi la atelierul "Vama sub lumini de Oscar" vor avea la dispoziţie şi anul acesta echipamente profesionale şi cele mai bune sisteme de lumină continuă de la Dedolight şi KinoFlo, companii care au în palmares numeroase premii Oscar, CINEC şi Emmy pentru inovaţie şi tehnologie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii