Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:31 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sindicaliştii au ajuns la un acord cu reprezentanţii Ministerului de Finanţe

ro

16 Oct, 2010 20:12 1090 Marime text

Negocierile de la Ministerul de Finanţe dintre sindicalişti şi ministrul de resort Gheorghe Ialomiţianu s-au încheiat. Potrivit primelor informaţii, cele două părţi au ajuns la o înţelegere.

Ministerul de Finanţe a declarat sâmbătă, înainte să intre la discuţiile cu sindicaliştii că a stabilit coeficienţii de acordare a stimulentelor pentru angajaţi fără să îi consulte pe sindicalişti. Şeful ANAF, Sorin Blejnar a spus că noile criterii de acordare a stimulentelor au fost făcute de specialişti şi nu sunt negociabile cu sindicaliştii.

"Am terminat criteriile! O să le prezentăm sindicatelor. Nu sunt negociabile, sunt făcute de specilaiştii noştrii,care sunt clar făcute pe principii de competenţă. Nu ne interesează acordarea de stimulente pe criterii sociale, cu toate că salariile în instituţia aceasta sunt mici. Cei buni cu salarii mari vor primi stimulente  iar cei care au salarii mici şi nu sunt buni nu vor primi stimulente. Desigur dacă au salarii mici şi sunt buni, vor primi stimulente", a explicat şeful ANAF, Sorin Blejnar.

La rândul lor, sindicaliştii spuneau, sâmbătă de dimineaţă, când au ajuns la sediul Ministerului că nu sunt de acord cu propunerile reprezentanţilor ministerului şi că dacă nu vor obţine ceea ce vor, vor declanşa greva generală chiar de luni.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii