Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:54 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sănătatea Cameliei Potec se agravează pe zi ce trece

ro

16 Feb, 2011 21:20 1205 Marime text

Într-un interviu acordat cotidianului Libertatea, cea mai bună înotătoare româncă se plânge că oboseala şi stress-ul continuu îi deteriorează continuu starea de sănătate.

Campioană olimpică la nataţie, Camelia Potec (28 ani) este dărâmată psihic după ce antrenorul ei, Phillipe Lucas, a semnat un contract cu Federaţia de Nataţie din Italia şi o antrenează deja pe campioana Federica Pelegrini.

Fără a dezvălui numele unei anumite boli, Potec a declarat pentru Libertatea că starea ei de sănătate se înrăutăţeşte pe zi ce trece, principalul motiv fiind oboseala şi stresul continuu. "Pot spune doar că personal traversez o periodă foarte grea în cariera mea sportivă. În ultima lună am acuzat probleme de sănătate. În proporţie de 70 la sută am luat decizia ce voi face de acum încolo, dar până la Campionatele Naţionale ale României nu vreau să vorbesc despre acest lucru", a spus sportiva, care dă de înţeles că se află în pragul retragerii.

Ea vorbeşte şi despre programul său zilnic de antrenament: "Sunt obligată să parcurg zilnic 45 de minute pe drum pentru a ajunge la bazin. Mă trezesc în fiecare dimineaţă la 4.45, am două ore de antrenament iar când mă întorc acasă vin cu metroul, deoarece la primul drum mă aduce Lucas cu maşina. Mă odihnesc foarte puţin între antrenamente, după care o iau de la capăt. La toate astea se adaugă şi o oră de forţă. Seara ajung acasă la 21.30. Sunt frântă de oboseală, motiv pentru care mănânc pe unde apuc, prin oraş (...) Mă îngrijorează faptul că starea mea de sănătate este din ce în ce mai gravă".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii