Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:11 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie printre fetite

ro

13 May, 2010 16:51 1001 Marime text

Ieri, poliţiştii din localitatea 23 August au executat o acţiune pe raza de competenţă, pentru identificarea şi sancţionarea celor care practică prostituţia.În urma raziei, opt tinere au fost sancţionate contravenţional.

Astfel, în liziera situată pe marginea D.N.39, Constanţa - Mangalia, poliţiştii au identificat pe Carmen Drăgoi, 20 de ani, din Constanţa, pe Laura Florescu, de 19 ani, din Bucureşti, pe Roxana Tudor, din judeţul Călăraşi, pe Ghiulsen Achip, din Murfatlar, judeţul Constanţa, pe Mihaela Maxim, din Agigea, pe Constanţa Nedelcu, din municipiul Călăraşi, pe Roza L., minoră, din comuna Cocora, judeţul Ialomiţa şi pe Gabriela Napan, din comuna Vidra, sat Burca, judeţul Vrancea, care acostau persoane în scopul intreţinerii de relaţii sexuale contra unor foloase materiale.

Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Postului de Poliţie 23 August, unde au fost sancţionate contravenţional conform Legii nr.61/1991, cu amenzi în valoare totală de 3.500 lei. Potrivit reprezentanţilor IPJ Constanţa, tinerele sunt cliente vechi ale poliţiştilor şi se pare că o simplă amendă nu le împiedică să se reintoarcă pe stradă, mai ales acum când începe sezonul estival.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii