Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:46 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ramona Dospinescu, ca la... 40 de ani

ro

27 Jan, 2010 12:39 5253 Marime text
ramon_dos.jpgDirectoarea Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei Constanţa, Ramona Dospinescu împlineşte astăzi 40 de ani.

Informaţia este prezentată chiar de către contul său de Facebook (http://www.facebook.com/profile.php?ref=sgm&id=100000038434658), site pe care Ramona este prietenă cu Sorina Gina Hortolomei Moscu, pion principal în afacerile atribuite primarului Radu Mazăre, despre care se şi spune că ar fi vărul său. Chiar dacă nu este o figură foarte vizibilă în peisajul monden local, şefa Patrimoniului are pasiuni... de lux. Dar şi un salariu pe măsură. ZIUA de Constanţa vă arăta în urmă cu câteva luni că soţia consilierului judeţean PSD Nicolae Dospinescu se poate lăuda cu o frumoasă poşetă Hermes Birkin pe care Internetul ne-o prezintă ca având preţuri între 6.000 şi 75.000 de dolari, dar şi cu un telefon de marcă şi o colecţie de accesorii de toată frumuseţea. Însă, Ramona Dospinescu se mai laudă cu ceva: are salariul, după cum a notat consortul său în declaraţia de avere, mai mare decât cel al preşedintelui Traian Băsescu. Un simplu calcul ne arată că directoarea Dospinescu a avut în 2008 un venit lunar de 8.724,5 de lei. Aproape 90 de milioane, dacă exprimăm suma în lei vechi. Mai mult decât şeful statului sau decât Radu Mazăre, superiorul direct al Ramonei Dospinescu. Ca un simplu exemplu, potrivit declaraţiei de avere semnate zilele trecute de preşedintele Traian Băsescu, venitul acestuia pe anul fiscal 2008 s-a ridicat la 76.923 de lei. Adică 6.410,25 pe lună. Pe de altă parte, primarul Radu Mazăre a declarat un venit de 3.826,5 de lei pe lună, iar viceprimarul Gabi Stan 40.000 de lei pe an. Ramona Dospinescu este inculpată de DNA pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, cu obţinerea de avantaje patrimoniale, cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată, fals intelectual, în formă continuată şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, în dosarul retrocedărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vasilescu 01 May, 2010 15:27 Ramona Dspinescu este o LADY veritabilă și merită stima noastră !
  • jean 31 Jan, 2010 11:33 o persoana mizerabila este aceasta fosta Petcu Lovin, este un pilon a afacerilor murdare ale primariei, de aceea "haleste" atata banet ca salariu, bashca spagile ...
  • OLGA 27 Jan, 2010 10:47 AM SCRIS UN MESAJ CARE NU ESTE OBSCEN DE CE NU IL PUBLICATI SAU DERANJEAZA PE MULTI
  • OLGA 27 Jan, 2010 10:34 CHIAR DNA NU SE INPLICA DELOC IN CAZUL SEMNALAT AL ALTUI MAFIOT DE CONSTANTA . SE NUMESTE NEDELCU GHE. AURELIAN SI CU AJUTORUL DNEI. DESPINESCU SI RACU SI CONSTATINESCU SI MARICA SI SOZANSCHI TOTI IN FUNCTII PLATITE FFFFBINE ... FURA IN DRACI SI AJUTA SI INFRACTORII... CUM A DAT IMOBILELE DIN CRISTEA GEORGESCU 4, BRANCOVEANU 3, TOCILESCU 2, AVRAM IANCU 23 , DACA DE 3 ANI SE JUDECA CU PRIMARIA SI NU EXISTA DOCUMENTE DE RETROCEDARE . BATRANA TOPOUZOGLU OLGA METAXULA DIN ATENA NICI NU STIE CE IMOBILE A PRIMIT IN ROMANIA . SI PROCURORII DIN CONSTANTA LE IA APARAREA CACI TIN DOSARELE IN SERTAR DE ANI BUNI CA SA TREACA TIMPUL SI SA SE STEARGA FAPTA . POATE DIN TOATE SEMNALELE SI LA DNA ,SI LA PROCURATURA ,SI LA POLITIE SI LA ZIARE DE UNDEVA POATE MAI APARE SI UN OM CORECT NE MINJIT DE NEDELCU ,CARE SPERIE OAMENII CU MASCATII .