Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Stefan Mazare este pentru constituirea Aliantei pentru Salvarea Romaniei

ro

28 May, 2010 14:09 1361 Marime text

Liderul organizaţiei judeţene a PSD Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, ieri, p că „trebuie făcut absolut orice, inclusiv ce spune Mitrea" referitor la construirea unei alternative solide la actuala putere, formaţiune alcătuită din PSD şi PNL care s-ar putea numi Alianţa pentru Salvarea României. „N-a zis nimic rău Mitrea. Ca să nu murim şi ca să nu ne îngroape definitiv ăştia, trebuie făcut absolut orice. Orice trebuie făcut. Păi după situaţia în care am ajuns trebuie să meargă orice alianţă ca să nu murim de foame', a afirmat primarul Constanţei, Radu Mazăre.

Politicienii responsabili din PSD şi PNL au datoria să construiască o alternativă solidă la actuala putere, care să fie înregistrată la tribunal, a declarat ieri senatorul social-democrat Miron Mitrea. El sugerează, într-o postare pe blog, că o astfel de construcţie politică s-ar putea numi Alianţa pentru Salvarea României, una dintre formaţiuni urmând să propună, la viitoarele alegeri, candidatul pentru preşedinte, iar cealaltă, candidatul pentru funcţia de premier.

Mitrea a subliniat că rămâne adeptul unei separări între doctrinele de stânga şi de dreapta, dar a adăugat că, într-o perioadă de criză, se impun mutări curajoase pe scena politică românească.

Politicienii responsabili din PSD şi PNL trebuie să înţeleagă că este datoria lor faţă de această ţară să construiască o alternativă solidă la actuala Putere. Eu cred că soluţia este constituirea unei Alianţe pentru Salvarea Romaniei. O alianţă politică înregistrată la tribunal, care să susţină candidaţi comuni la alegerile locale şi parlamentare din 2012 sau la eventualele alegeri anticipate. Candidaţii la posturile de primari şi la posturile de preşedinţi ai consiliilor judeţene vor fi candidaţi ai Alianţei pentru Salvarea României. Peste tot unde este posibil, PSD şi PNL vor avea candidaţi comuni, iar în localităţile unde acest lucru nu va fi sub nici o formă posibil, îşi vor acorda sprijin total în turul doi „, a detaliat Mitrea.

Sursa: agerpres.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vigni 28 May, 2010 16:03 daca cu o noua alianta ASR si cu sprijin ce va veni de la minoritati germane si alte partide nu se va crea ceva plauzibil chiar daca acel ceva uneste stanga cu dreapta si realizeaza echilibrul adevarat, atunci chiar ne meritam soarta si ar trebui pe fiecare o eticheta sa cunoastem cu cine a votat.
  • ariadna 28 May, 2010 15:10 cine s-a gandit sa faca alianta pentru salvarea romaniei--hotii care au furat de n-au mai avut ce fura=adrian nastase si tariceanu mazare.Hai sa vedem alianta constituita si condusa de patriciu