Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Mazăre a primit de ziua lui un camion cu fete

ro

05 Jul, 2012 22:47 1866 Marime text

Radu Mazăre își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Primarul Constanței împlinește 44 de ani și se distrează în stilul caracteristic, înconjurat de multe domnișoare sexy.

Primarul Constanței Radu Mazăre susține că a primit multe cadouri în viața sa, dar cel de anul acesta l-a dat pe spate și cu siguranță nu-l va uita niciodată.

"Am primit un camion plin cu fete. Trebuie să recunosc că de acest cadou îmi voi aminti toată viața", a declarat Radu Mazăre în cadrul emisiunii "Drept la țintă" de la Kanal D.

"Nu-i deloc ușor să fii gagicar"

Primarul Constanței spune că i s-au îndeplinit toate dorințele de ziua sa, și din punct de vedere profesional și personal.

"Nu mai îmi doresc niciun cadou. Doar sănătate. Dumnezeu mi-a dat vânt, am fost cu zmeul. Mi-l dă pe Băse jos, ce să-mi mai doresc?(...) Nici nu mai vreau să mai scap de nimic. Dacă nici mama nu mă mai vrea însurat, deja... nu mai vreau să scap de nimic.(...) Eu sunt o persoană foarte bine organizată. Ziua mă ocup de problemele oamenilor la primărie, iar seara și mai bine organizat. Nu-i o treabă ușoară să fii și gagicar", a mai spus Radu Mazăre.

Mai mult: Radu Mazăre își serbează ziua de naștere. A primit cadoul pe care nu-l va uita niciodată - Vedete de la noi | Libertatea.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • merralvinci 05 Jul, 2012 20:25 cine i-a facut cadou camionul cu fete?cit au costat?a facut ceva cu "cadoul"lui?s-a gindit bonduelle vreodata daca era un arici normal daca ar fi pupat vreo premianta in toata viata lui?mazarel ia-ti un consilier de imagine ca sa te vedem si noi imbracat frumos si purtindu-te decent ca un om de 44 ani.