Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD Bucuresti va pune in aplicare suspendarea lui Voicu

ro

20 Mar, 2010 20:04 808 Marime text
Preşedintele PSD Victor Ponta a anunţat că senatorul PSD, Cătălin Voicu, va fi suspendat din partid. Potrivit Antena3.ro, anunţul a fost făcut de către liderul social-democraţilor în cadrul adunării Forumului Civic al Românilor din judeţele Covasna, Harghita şi Mureş.

Conducerea PSD a hotărât suspendarea lui Cătălin Voicu până când justiţia îşi va spune cuvântul în cazul acuzaţiilor care îi sunt aduse.

Măsura suspendării lui Cătălin Voicu va fi pusă în aplicare de PSD Bucureşti.

Cel puţin 13 nume de politicieni, oameni de afaceri şi magistraţi au ieşit la iveală din transcrierile unor înregistrări făcute de DNA în cazul Cătălin Voicu. Procurorii DNA susţin că senatorul PSD avea relaţii cu judecători, procurori şi ofiţeri de poliţie cu funcţii de conducere, cu demnitari sau lideri politici.

Documentele transmise Senatului conţin stenograme ale unor discuţii în care Voicu invocă intervenţiile sale în aceste cazuri. În dosarul anchetatorilor se arată că Voicu "şi-a stabilit un cerc relaţional format din numeroşi judecători, procurori şi ofiţeri de poliţie, care ocupau funcţii de conducere, de care s-a folosit pentru a obţine avantaje personale".

Voicu va fi audiat marţi de Comisia juridică în acest caz.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii