Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo pentru duminica, 16 mai

ro

16 May, 2010 00:29 1375 Marime text

În ţară, vremea se va răci, mai ales în regiunile intracarpatice, unde cerul va fi mai mult noros şi va ploua. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar aversele, însoţite şi de descărcări electrice, se vor semnala local, îndeosebi în a doua parte a zilei. Vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă vor mai depăşi izolat 20...25 l/mp. La munte, la altitudini de peste 1500 m, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 13 şi 23 de grade, iar cele minime între 3 şi 11 grade. Presiunea atmosferică va creşte. În Bucureşti, cerul va fi temporar noros şi, mai ales după-amiază, vor fi condiţii de averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla moderat şi cu unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 7 ... 8 grade. Presiunea atmosferică va creşte.

La munte, vremea se va răci, mai accentuat în masivele din jumătatea vestică. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua, pe arii extinse. Izolat, ploile vor mai fi însoţite şi de descărcări electrice, vor fi condiţii de grindină, iar cantităţile de apă vor depăşi 20...25 l/mp. În Carpaţii Occidentali, în a doua parte a intervalului, la altitudini de peste 1500 m, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare.

Sursa: Antena3.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii