Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:51 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo 4 iulie

ro

04 Jul, 2011 12:06 735 Marime text

Astăzi în vestul, în nordul şi în centrul ţării, dar şi la munte, norii şi ploile însoţite de descărcări electrice sunt la ordinea zilei, iar vremea continuă să fie răcoroasă. În celelalte regiuni săptămâna începe mai însorită şi cu valori termice în creştere. Astăzi în vestul, în nordul şi în centrul ţării, dar şi la munte, norii şi ploile însoţite de descărcări electrice sunt la ordinea zilei, iar vremea continuă să fie răcoroasă. În celelalte regiuni săptămâna începe mai însorită şi cu valori termice în creştere.

Vântul prinde putere în sud şi la munte, dar nici în restul ţării nu e mai potolit. Meteorologii prognozează maxime între 17 şi 27 de grade, chiar uşor mai ridicate în Lunca Dunării.

În Capitală iese soarele încă de la primele ore ale zilei. Maxima urcă la 26...27 de grade, dar vântul va fi cam agitat peste zi.

Se mai încălzeşte mâine, dar se întorc ploile cu tunete, fulgere şi rafale de vânt în regiunile vestice şi centrale, dar şi în nord şi la munte. Nu sunt excluse căderile de grindină, iar cantităţile de apă vor fi însemnate. În celelalte regiuni e mai mult soare, iar ploile de vară cad pe arii restrânse spre seară. Temperaturile, încă sub cele obişnuite pentru această dată, vor fi cuprinse între 20 şi 29 de grade.

În Capitală e soare, dar spre seară norii strâng rândurile şi vin averse însoţite de descărcări electrice, iar vântul se intensifică trecător. La amiază aşteptăm 27...28 de grade, foarte aproape de temperatura obişnuită pentru această dată.

Sursa: http://www.realitatea.net/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii