Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Mugurel Mitrana, la zi de sarbatoare

ro

23 Oct, 2011 01:58 2319 Marime text

mugurel_mitrana.jpgPrimarul din comuna 23 August implineste astazi 42 de ani. Edilul Mugurel Mitrana se afla in fruntea primariei de doua mandate, dar face administratie locala in comuna din 1990. Inainte de aceasta data, timp de doi ani, a lucrat in cadrul INSAT Bucuresti.

Este unul dintre primarii de baza ai judetului, care a pus in practica numeroase proiecte pentru comunitatea locala, chiar daca s-a lovit deseori de blocaj din partea Consiliului Judetean.

Profesia sa de baza este jurist, edilul absolvind Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Spiru Haret in 2005. Este membru comitet in Societatea Nationala Crucea Rosie, Filiala Constanta, presedintele organizatiei locale a PDL 23 August si vicepresedinte al filialei judetene a PDL Constanta. In aceast ultima functie a fost ales recent, la alegerile care au avut loc in cadrul organizatiei judetene din aceasta primavera, fiind unul din cei zece vicepresedinti. In clasamentul pe voturile obtinute la alegeri a iesit pe locul patru.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dana 23 Oct, 2011 15:44 sa ne traiesti primare inca 1000 de ani sa poti duce la bun sfarsit ceea ce ai inceput pentru comuna dar asta in maxim 10 ani. LA MULTI ANI, MULT NOROC SI SANTATAE IN VIATA, SA TE BUCURI DE EI ALATURI DE FAMILIA TA.....
  • TV ALPHA MEDIA 23 Oct, 2011 13:13 LA MULTI ANI IMPLINITI SI FERICITI! TV ALPHA MEDIA