Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Previziunile lui Crin Guvernul Boc nu va cadea

ro

24 May, 2010 15:52 1250 Marime text

Liderul PNL dă şanse mici prăbuşirii Guvernului Emil Boc.„Guvernul probabil nu va cădea, Traian Băsescu şi-a făcut socoteliile şi a văzut că de o reacţie puternică socială nu se teme, dar cred că trebuie să ne lămurim cu PSD care sunt alternativele după ce acest partid-stat PDL va trece în istorie", a declarat preşedintele PNL, Crin Antonescu.

În acelaşi timp, liderul liberal a anunţat că va susţine moţiunea de cenzură a PSD, dar nu şi un eventual guvern social-democrat care vrea creşterea taxelor: „Da, acest guvern trebuie să scadă. Dar nu vom susţine niciun guvern care militează pentru creşterea taxelor şi a cotei unice."

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nico 01 Jun, 2010 13:30 Elisabeta, tu unde erai in 2008 cand basescu promitea majorari de salarii , (cresteri de 50% in invatamant)iar Tariceanu si guvernul liberal incercau sa aduca oamenii cu picioarele pe pamant explicandu-le ca NU SUNT BANI !Pentru ca au refuzat sa minta asa cum au facut cu nerusinare base si ai lui, Liberalii au pierdut alegerile ! Oare nici acum romanii nu vad ce ingrozitoare situatie este si cine este vinovat ? Sa ne fereasca Dumnezeu, dar eu nu cred ca vom avea vreodata sansa de a ne elibera de de prostie si coruptie duse la extrem !
  • elisabeta 24 May, 2010 13:07 LE STA-N GIT BASESCU.NU-SI POT FACE REALIZATE TOATE PLANURILE CEI DE LA P.S.D.SUNT NISTE CINICI ,CARE CRED CA ROMANII INCA NU STIU PE CE LUME TRAIESC .EI SE INSALA,ROMANII AU INVATAT CE TREBUIE FACUT PE PIELEA LOR.SA NE AMINTIM CA IN URMA CU CEVA VREME ,CIND TARICEANU PROMITEA CELOR DIN STRADA MARIRI DE SALARII ,BASESCU A IESIT SI A CERUT INTELEGERE OAMENILOR CA NU SUNT BANI.ACUM TOT EL PLATESTE PENTRU GRESEALA ALTORA.ROMINI, FITI INTELEPTI,BASESCU NU NE VREA RAUL,DAR NU POATE FACE BINE PREA REPEDE CA NU ARE CU CE.NU SUNT BANI , CA AU FOST RISIPITI .SI NU-L MAI JICNITI PE BOC.NU MERITA!
  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 24 May, 2010 12:49 De ce sa cada ??? Ca vor SINDICATELE si OPOZITIA ,tradatoare de tara ???