Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:34 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţistul băgat în comă de Natalia Mateuţ îşi revine în Israel, pe banii colegilor

ro

09 Aug, 2011 17:12 1804 Marime text

hj47h4.jpgAgentul brăilean Cristian Georgian Dobrilă, rănit grav în urmă cu trei săptămâni, în timp ce urmărea cu motocileta, pe litoral, maşina în care se aflau fotomodelul Natalia Mateuţ şi iubitul ei de la acea vreme, Beniamin Tânţaş, dă semne de recuperare, după ce a fost operat mai mult pe datorie într-un spital din Israel.

Poliţistul, în numele căruia colegii şi prietenii au reuşit să strângă puţin peste 10.000 de euro pentru operaţie, a ajuns în Israel joi seara, iar vineri a fost operat.

"Nu avea măduva din coloana vertebrală secţionată, aşa că medicii l-au operat imediat. După operaţie, sâmbătă, a spus că i-au dispărut durerile atroce care-l doborâseră, singura durere pe care o resimte este cea de la operaţie. După ce efectele anesteziei au trecut, Georgian a spus că îşi simte bazinul. Duminică a putut sta prima dată de la accident în patul ridicat ca un fotoliu", ne-a declarat comisarul Bogdan Zotoi, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Brăila, care vorbeşte cu soţia lui Cristi Dobrilă o dată la două zile.

Tot de la şeful lui Cristian am aflat că banii strânşi, circa 10.700 de euro, acoperă doar parţial cheltuielile cu îngrijirile medicale ale singurului poliţist-motociclist din Brăila. Numai operaţia a costat 30.000 de euro!

"Duminică, deci după operaţie, când şi-a simţit bazinul, Cristi a declarat optimist: «mă fac bine!» Am vorbit cu el puţin la telefon şi mi-a spus că s-a săturat să stea în pat şi că abia aşteaptă să vină la lucru", a adăugat comisarul Zotoi.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate nu a decontat niciun ban deşi poliţistul ar avea dreptul la acest lucru, el fiind victima unui accident rutier în misiune.

Sursa: Adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii