Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politistii constanteni previn furtul din locuinte

ro

09 Jun, 2010 19:06 738 Marime text

În cursul zilei de astăzi poliţiştii constănţeni au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii furturilor din locuinţe, pe raza de competenţă a Secţiei 3. Poliţiştii de la Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii în colaborare cu poliţiştii de proximitate şi cei cu atribuţiuni pe sisteme de securitate din cadrul Secţiei 3 au acţionat pentru prevenirea furturilor din locuinţe, în imobilele situate pe strada Mircea cel Bătrân, strada I. Ghe. Duca şi pe Aleea Nalbei.

Scopul acţiunii a vizat informarea cetăţenilor cu privire la măsurile minime de siguranţă pe care ar trebui să le adopte în vederea prevenirii victimizării, pe acest segment de infracţiuni. Pe parcursul derulării activităţii, poliţiştii au purtat discuţii cu cetăţenii şi au înmânat flyere cu caracter informativ - preventiv.

Activitatea se înscrie în cadrul „Programului local de prevenire a furturilor din locuinţe, Constanţa 2010" şi vizează reducerea riscului de victimizare a cetăţenilor pe acest gen de infracţiuni. Actiunile de acest gen vor continua si mâine.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii