Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politist batut de doi frati

ro

13 Dec, 2009 16:06 1222 Marime text

Şeful adjunct al Poliţiei Topraisar a fost lovit cu pumnii şi picioarele de doi fraţi, iar ulterior aceştia au vrut să-l calce cu maşina, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce agentul de poliţie a aplanat scandalul produs într-o discotecă din satul Moviliţa.

Poliţistul a fost nevoit să folosească arma din dotare, trăgând zece focuri de avertisment în plan vertical şi în direcţia autoturismului în care erau agresorii.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Constanţa, în jurul miezului nopţii, patrula formată din poliţistul Adrian Dochie şi agentul de la o firmă de pază au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui scandal iscat în satul Moviliţa. După ce au mers la faţa locului şi i-au liniştit pe tinerii care se certau şi băteau, la ieşirea din discotecă, pe stradă, cei doi au fost agresaţi verbal şi fizic de doi indivizi.

Şeful adjunct al Poliţiei Topraisar a suferit diferite leziuni în special în zona feţei, iar agentul de pază, în abdomen. În ajutorul acestora au sărit mai multe persoane, după care agresorii au urcat într-o maşină şi au vrut să intre cu autoturismul în poliţist şi agent, moment în care primul dintre ei a folosit pistolul din dotare.

Agresorii, fraţii Viorel şi Ştefan Vasilescu, de 29 şi, respectiv, 23 de ani, din localitatea Amzacea, ambii recidivişti, au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi penal pentru ultraj. Poliţistul şi agentul de pază au mers la spital unde li s-au acordat îngrijirile medicale necesare, urmând ca luni să fie examinaţi medico-legal.

AGERPRES

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • just me 13 Dec, 2009 23:54 asa ii trb dal in plm de nasos ii trebuia mai rau futul in gura ca el p toata lumea lua dupa drum in plm de alcoolistu draq