Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:10 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Bărbat din Constanța, decedat după ce a fost împușcat accidental în timpul unei partide de vânătoare

ro

05 Nov, 2022 13:54 2807 Marime text
Polițist în misiune. Foto: Facebook/Poliția RomânăUn bărbat de 36 de ani a fost grav rănit după ce s-ar fi împuşcat accidental, în abdomen, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare.

Potrivit IPJ Vrancea incidentul a avut loc la Andreiaşu de jos. 

"Sâmbătă, 5 noiembrie, în jurul orei 12.30, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că în satul Andreiaşu de Jos, în timpul unei partide de vânătoare, un bărbat în vârstă de 36 de ani s-ar fi împuşcat din greşeală, în zona abdomenului. În prezent, bărbatului i se efectuează manevre de resuscitare, la faţa locului", au precizat reprezentanții IPJ Vrancea.


Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor legale ce se impun.

UPDATE: 

Potrivit IPJ Vrancea, bărbatul era din Constanţa şi se afla la o partidă de vânătoare autorizată, împreună cu alte persoane, la Andreiaşu de Jos.

Deşi apelul la 112 anunţa că bărbatul s-ar fi împuşcat singur în abdomen, anchetatorii analizează şi posibilitatea ca bărbatul să fi fost împuşcat accidental de un alt participant la vânătoare, conform Agerpres.ro

Poliţiştii efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor legale ce se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii