Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat împușcat de mai multe ori în curtea locuinței sale din județul Gorj. Victima, internată în spital în stare gravă

ro

15 Jul, 2023 12:35 960 Marime text
Un bărbat de 49 de ani din județul gorj a ajuns la spital în stare gravă după ce ar fi fost împușcat de mai multe ori de un bărbat de 52 de ani. 

Potrivit IPJ Gorj, la data de 14 iulie, ora 23,15, Poliţia Oraşului Bumbeşti-Jiu a fost sesizată de un bărbat, de 49 de ani, despre faptul că un bărbat, de 52 de ani, din comuna Dăneşti, a intrat în curtea locuinţei sale din localitatea Turcineşti şi l-a împuşcat în picioare şi abdomen, cu un pistol. 

„Bărbatul de 49 de ani a fost transportat la spital în stare gravă, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, prezentând patru plăgi prin împuşcare, dintre care una în zona abdominală şi trei în zona membrelor inferioare.

Acesta a fost operat, iar în prezent se află la Terapie Intensivă, starea sa fiind stabilă, au arătat reprezentanţii Spitalului judeţean din Târgu Jiu.

Poliţiştii şi jandarmii au fost mobilizaţi în teren şi efectuează cercetări pentru depistarea agresorului şi stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul“ - au mai precizat reprezentanții IPJ gorj.


În acest caz a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind efectuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor. 

Citește și: 

Crimă cumplită în Austria! Suspecții ar avea legătură cu România! Polițiștii români participă la anchetă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii