Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pensionari din Mangalia au aruncat cu oua in sediile PDL si al unor ONG-uri

ro

12 Jun, 2010 17:39 1853 Marime text

foto4_.jpgDupă modelul de la Constanţa, circa 25-30 de cetăţeni din Mangalia, majoritatea pensionari şi membrii PSD, au organizat un miting – spontan – în faţa sediului PDL şi al unor ONG-uri din localitate, în clădirile cărora au aruncat cu ouă. Din păcate, ora 12.00, aleasă pentru manifestare, nu a coincis cu ora de program a celor de la PDL: sediul organizaţiei locale a PDL Mangalia îşi încheiase activitatea, astfel încât pensionarii au fost nevoiţi să părăsească destul de rapid locaţia cu pricina.

Ulterior, aceştia au poposit, pentru scurt timp, în faţa sediului Asociaţiei Patronilor din Mangalia, a Fundaţiei Callatis şi a Oficiului Transfrontalier Româno-Bulgar, unde, la fel, au găsit sediile încuiate. Destul de anevoios, pensionarii supăraţi pe patronii din localitate, au reuşit să arunce câteva ouă către etajul clădirii, după care au pornit către pavilionul destinat lor, în Parcul Balnear. 

foto1_.jpgComandantul Poliţiei Mangalia, comisar şef Nicolae Pescaru, afirmă că manifestarea la care au participat cele circa 25 de persoane, este una ilegală, care a fost filmată de oamenii legii, urmând a se lua măsurile cuvenite, potrivit legii. 

Nici reacţia PDL-ului local nu s-a lăsat aşteptată. Într-un comunicat de presă, BPL Mangalia afirmă că pensionarii implicaţi în acţiunea de sâmbătă au fost instigaţi şi s-au dedat la acte de vandalism şi distrugere, atât la sediul PDL Mangalia, cât şi la sediile unor ONG-uri (neimplicate politic).

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii