Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Părintele Mascaş vrea să cumpere Arhiepiscopia

ro

13 Sep, 2010 22:50 1628 Marime text
În urmă cu câteva momente, părintele Gabriel Mascaş a declarat la postul de televiziune Constanţa TV că a auzit că Arhiepiscopia Tomisului a fost scoasă la vânzare de Direcţia Generală a Finanţelor Publice şi că ar fi interesat să o cumpere. Părintele a menţionat că a aflat din presă că DGFP Constanţa a pus sechestru pe bunurile Arhiepiscopiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigi 14 Sep, 2010 09:42 De unde are preotelul atatia bani? Dintr-un salariu ca al lui oare? A plecat cu coada intre picioare de la Cernavoda. Are legea lui , adica legea banului. Orice are pret, chiar si un amarat de pomelnic.
  • Gugel Mihaita 13 Sep, 2010 23:18 Mare e prostia multora. Mascas caterisitul casatorit a treia oara, bataus care l-a amenintat pe I.P.S. Lucian ca il arunca pe fereastra. Fiscul habar nu are de legea romana. Nu are cum sa puna sechestru pe palatul episcopiei caci este bun sacru recunoscut prin lege. Pentru Ionel :)) daca taceai filozof ramaneai. Teodosie si Mascas nu-s prieteni.
  • maria 13 Sep, 2010 21:13 teodosie e diavolul cumpara si catedrala nu-i ajunge cit are hoteluri paminturi la suceava acum vrea sa cumpere si constanta .ce-o face cu atita avere ,si-o ia in imparatie?
  • ionel 13 Sep, 2010 21:02 de unde are popa bani sa cumpere ditai cladirea nu cunva de la ips teodosie? nu-i ajunge cit are ?o sa cumpere si catedrala si sa privatizeze slujbele.