Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:45 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Orașul Năvodari, împodobit pentru Sărbătorile Pascale

ro

19 Apr, 2011 01:10 1213 Marime text

ornament.jpgOrașul Năvodari a început să trăiască fiecare sărbătoare! O feerie de culori și veselie vestește apropiata Sărbătoare a Învierii Domnului.

Primarul Nicolae Matei are gânduri mari pentru perioada următoare: „Zona centrală a Năvodariului este împodobită ca de Crăciun. Am împodobit parcul din centru cu iepurași mari, care seara sunt luminați, și coșuri cu ouă, pentru a înveseli pe cei mici, dar și pe cei mari. Trăim, la Năvodari, sărbătorile, cu tot sufletul nostru. Iar Paștele încă nu a venit, așa că vom avea și multe alte surprize. Vrem ca fiecare sărbătoare să fie cu adevărat marcată la Năvodari. Năvodari nu mai este un oraș gri, trist. Năvodari este orașul unde speranțele au renăscut", a spus edilul.De asemenea, apropierea sărbătorilor pascale a mobilizat administraţia locală din Năvodari, care a demarat și o amplă campanie de curăţenie şi înfrumuseţare a oraşului prin reamenajarea spaţiilor verzi din toate zonele.
După cum a promis, primarul Nicolae Matei a adus ornamente urbane specifice sărbătorilor pascale, iar atmosfera de sărbătoare va fi întregită şi de bisericile care vor fi împodobite cu perdele luminoase, iar pe străzi vor fi amplasate ghirlande specifice acestui anotimp.
Primarul urbei, Nicolae Matei , va continua programele de refacere peisagistică a orașului.

Sursa: Gazetadenavodari.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii