Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oprescu “Marian e un fraier! Să-şi vadă de străzile pe care a promis că le repară!”

ro

16 Oct, 2010 20:14 994 Marime text

Edilul Capitalei, Sorin Oprescu, a comentat sâmbătă, într-o intervenţie la Realitatea Tv, criticile pe care i le-a adresat preşedintele PSD Bucureşti Marian Vanghelie, transmiţându-i social-democratului să se preocupe de problemele sectorului 5, în primul rând.

"Marian e un fraier! Să-şi vadă de străzile alea, să şi le repare, că le-a promis la ăia că le repară de nu ştiu când, să facă curăţenie şi dup-aia stăm de vorbă amândoi pe toate problemele (...) Eu sunt ăla care de la primăria generală am preluat 93 de străzi ca să le fac, nu ca să mă aflu în treabă", a fost reacţia lui Oprescu referindu-se la criticile pe care i le-a adus preşedintele PSD Bucureşti.

El a susţinut că ceea ce i se întâmplă din partea fostului coleg de partid se încadrează în principiul "niciun bine nu rămâne nepedepsit". "Asta mi se întâmplă şi mie vizavi de chestia asta. Nu-l bag în seamă", a susţinut Oprescu, cu privire la Vanghelie.

Reamintim că liderul PSD Bucureşti Marian Vanghelie a declarat joi că are o părere bună despre o eventuală venire a primarului general Sorin Oprescu la Congresul PSD, cu condiţia ca acesta să se debaraseze de afaceri cu PDL sau oameni ca Buzoianu sau Bobic.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii