Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:34 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Operaţiunea buldoexcavatoarele" Cine sunt Silviu Corbeanu şi Silviu Claudiu Mihai

ro

30 Oct, 2010 18:38 3710 Marime text

foto9-2.jpgCei doi indivizi prinşi de oamenii legii când încercau să vândă două buldoexcavatoare închiriate, Silviu Corbeanu şi Silviu-Claudiu Mihai sunt pasionaţi nu numai de înşelătorii, ci şi de afaceri.

Corbeanu este un fost poliţist de frontieră care a mai avut probleme cu legea. În martie 2003 el a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru trafic de influenţă, deoarece ceruse unui bărbat 4500 de dolari, promiţându-i că-l va ajuta să îinregistreze un autoturism procurat fără forme legale. Corbeanu a fost eliberat în decembrie 2004. Născut pe 8 februarie 1966, Silviu Corbeanu este implicat în două afaceri. SC Silviano Trans are sediul în Constanţa, pe strada Mihai Viteazu nr. 40 şi are ca obiect principal de activitate transporturile rutiere de mărfuri. Bărbatul mai deţine un business, SC Trafadi Grup SRL, cu seidul social în Medgidia, str. Poporului nr. 1, pe care îl împarte cu Maria Mădălina Neculai. Complicele săiu în ceea ce priveşte „operaţiunea buldoexcavatoarele", Silviu Claudiu Mihai, născut pe 10.11.1976, este implicat în nu mai puţin de cinci societăţi comerciale. Firma Future Media are sediul pe strada Meşterul Manole nr. 13, iar obiectul principal de activitate este publicitatea. În afacere mai sunt implicaţi, alături de Mihai, Robert Valentin Vasile, Bogdan Dumitru Boeru şi Alin Viorel Siea. Silviu Claudiu Mihai mai deţine părţi sociale în SC Cons Pro Construct SRL, Dimention SRL, Simplicity SRL şi Media Kitt SRL.

În seara zilei de 29 octombrie a.c. poliţiştii i-au prins pe cei doi în timp ce încercau să-i vândă lui Vasile Oancea din Piatra Neamţ două buldoexcavatoare închiriate de la o societate comercială din Galaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii