Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:55 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ogica si Taracila il stiu pe Bahaian

ro

20 Jan, 2010 13:41 1314 Marime text
apel.jpgCurtea de Apel Bucureşti va judeca vineri recursul lui Sergiu Băhăian împotriva arestării sale preventive pe o perioadă de 29 de zile.

Între timp, tot mai multe nume ale unor persoane publice sunt vehiculate în legătură cu cel care s-a dovedit capul celei mai periculoase reţele mafiote din Romănia ultimilor 20 de ani. Printre cele mai interesante nume amintite în ultimele zile se numără şi cel al lui Stelian Ogică, dar şi al lui Doru Ioan Tărăcilă. În ceea ce-l priveşte pe Ogică, acesta susţine că ar fi fost coleg de celulă cu Sergiu Băhăian, timp de aproape 50 de zile, în urmă cu mai mulţi ani. „Era un om foarte speriat de închisoare, de asta îl şi protejau serviciile, nu-l lăsau să stea în celule cu mai mulţi deţinuţi. Era foarte inteligent, citea foarte mult, citea romane dintr-astea poliţiste sau tipic mafiote... Nu era omul care reuşea să se impună în închisori şi atunci l-au luat toţi, începuseră să-l terorizeze", a declarat Ogică, citat de Pro Tv. La răndul său, şi despre fostul senator şi vicepreşedinte al Senatului, Doru Ioan Tărăcilă, se spune că l-ar fi cunoscut pe Băhăian şi că ar fi fost chiar apropiaţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Taracila Doru Ioan 05 Feb, 2010 10:12 Sunt total surprins de stirea data de dvs, in ziar.Precizez ca, nu numai ca nu am fost amici dar nici nu l/am cunoscut niciodata pe Bahaian.
  • AURA 20 Jan, 2010 19:50 propria mea parere este acea ca multi bogatati nenorociti din tara asta au mainile patate de sange.Multi politicieni,mari si,,respectati'oameni de afaceri..toti si-au facut averile calcand fara nici o remuscare peste cadrave.Cred asta intrucat legile tarii nu se inaspresc vis-a vis de criminali,tradatori de tara,ci pt.cei care submineaza economia Romaniei