Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oamenii legii au confirmat Cadavrul găsit în Portul Turistic Mangalia aparţine lui Andrei Sebastian Ciurea(Video)

ro

21 May, 2011 23:01 2830 Marime text

ciurea_andrei_sebastian.jpgPompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au fost solicitaţi, azi, pentru ascoate la mal cadavrul unui copil care plutea în apele Portului Tristic Mangalia, lângă Podul Rutier de la Poliţia de Frontieră Mangalia. Potrivit oamenilor legii, cadavrul aparţine minorului Andrei Sebastian Ciurea (9 ani), dinMangalia, care a dispărut fără urmă pe 18 mai. Menţionăm că ieri, în timpulcăutărilor, mama minorului le-a indicat poliţiştilor zona în care să caute trupul băiatului. La această oră, trupul minorului este încă în apă, deoarecese aşteaptă întervenţia scafandrilor.

Reamintim că la data de 18.05.2011, ora 10.30, poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în cursul aceleiaşi zile, Sebastian Andrei Ciurea, de 9 ani, a plecat de la domiciliu. Băiatul are înălţimea 1.10 – 1.15 m, constituţie slabă, păr şaten, fir drept, în lungime de aprox.3 cm, ochii albaştri. Prezenta o aluniţă în partea stângă a feţei. Sebastian Andrei Ciurea purta maiou, chilot de culoare albă, pantalon de trening din bumbac de culoare bleumarin, maletă de culoare albă, hanorac din bumbac de culoare gri ce prezintă la manşete dungi de culoare albastră, pantofi sport de culoare albă cu dungi de culoare albastră.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Laura 22 May, 2011 14:20 IMI PARE RAU CA A FOST GASIT MORT :((:((:(....EU SPERAM SA IL GASEASCA IN VIATA...IMI PARE RAU DE MAMA LUI SUFERA FOARTE MULT ...SARACA:((:((:(( .AM STAT APROAPE 4 ORE SA IL SCOATA DIN APA CU GANDUL CA NU VA FII EL , CREDEAM CA VA FII ALTCINEVA:(:((:((:((:(. AM PLANS FOARTE MULT CAND AM VAZUT CA L-AU SCOS DIN APA.DAR VROIAM SA VAD CUM ARATA DAR NIMENI NU SE DADEA LA O PARTE .:(( ANDREI ERA UN COPIL FOARTE CUMINTE , INVATA BINE . EL VENEA DES LA COLEGII LUI ,IMPREUNA CU O ALTA COLEGA SA SE JOACE CU EI . UNII OAMENI ZIC CA L-AU VAZUT MIERCURI...DAR OARE DE CE SE ASCUNDEA EL????