Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu mergem la Năvodari pentru distracţie. Antrenorul Astrei II Giurgiu a pus gând rău Săgeţii

ro

26 Aug, 2011 00:08 1682 Marime text

Jucătorii şi stafful tehnic al Astrei II Giurgiu pleacă mâine dimineaţă spre judeţul Constanţa pentru a pregăti meciul cu revelaţia sezonului trecut al Ligii Secunde: Săgeata Năvodari. Giurgiuvenii vor să răstoarne calculele hârtiei şi să nu piardă la malul mării.

Cu un moral excelent după victoriile din campionat şi Cupa României, giurgiuvenii sunt hotărâţi să îşi vând scump pielea pe stadionul din Năvodari şi să pună probleme echipei antrenate de Constantin Gache, fostul „principal" al Astrei II.

„Obiectivul meu personal este să câştigăm în faţa Săgeţii. Nu este deloc uşor să joci trei meciuri într-o săptămână, dar am încredere în jucătorii noştri. Cred că s-au recuperat după meciul din Cupă" a declarat pentru ADS Giurgiu antrenorul Astrei II, Imilian Şerbănică.

Din păcate, antrenorul giurgiuvenilor nu-l va putea folosi în meciul cu Săgeata Năvodari pe brazilianul William, unul dintre jucătorii-cheie ai formaţiei. Mijlocaşul în vârstă de 19 ani a suferit o accidentare în meciul cu CS Tunari şi nu va face parte din lotul Astrei II pentru acest meci. Locul acestuia va fi luat, cel mai probabil, de Marian Stan.

Sezonul trecut Astra II Giurgiu a pierdut fără drept de apel (scor 0-3) la Năvodari, rezultatul fiindu-i fatal antrenorului Emil Ursu care a fost înlocuit cu... Imilian Şerbănică.

Partida dintre Săgeata Năvodari şi Astra II Giurgiu va avea loc sâmbătă, 27 august, cu începere de la ora 11.00. Aceasta va fi arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe bucureşteanul Marcel Bîrsan, ajutat la cele două tuşe de Costin Florescu (Bucureşti) şi Valentin Cristea (Călăraşi).

Sursa: Adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii