Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:48 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicusor Constantinescu "Impreuna suntem puterea si putem sa invingem"

ro

01 Dec, 2009 23:33 906 Marime text

Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a fost primul care a luat cuvântul la manifestarea de 1 Decembrie de la Adamclisi.

"Cred ca la Timişoara s-a făcut cel mai important cerc politic de după 1989, printr-un program şi un proiect ambiţios pentru o nouă Românie. Noi trebuie să reconstruim România. Împreună suntem puterea şi putem să învingem. Noi cu toată România şi cu Dobrogea o să învinge pentru că merităm un viitor frumos în linişte şi pace", a susţinut şeful CJC.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 02 Dec, 2009 09:50 ALIANTA PSD CU PNL si prim ministru un traficant de copii in persoana lui IOHANNIS este o ABERATIE care s-a manifestat SUBTERAN,in secret,dar care acum si-a aratat adevaratul chip.Cine este VINOVAT de aceasta ABERATIE ??? Singurul vinovat este PNL-ul care s-a vazut dat in opozitie. Acest partid ,care tace si face CRIME INCREDIBIL DE CREZUT este plin de LIBERALI NEO-LEGIONARI.Acest PNL trebuie dat afara din VIATA POLITICA ,deoarece prin aceasta ALIANTA ANORMALA a dorit sa faca din PSD un MONSTRU care trebuie ucis de intrega tara.
  • edi 02 Dec, 2009 09:43 Scoala tipic comunista! In Timisoara strigau Jos comunismul iar Geoana, crin si Johannis se faceau ca nu aud. Si-au luat o lepasa demna de timisorenii care nu uita si nu iarta. Acolo sint oameni care peste citeva zile isi comemoreaza mortii din decembrie 89 iar acesti comunisti nerusinati fac pact sa fure Romania! Huo comunistilor!
  • no name 02 Dec, 2009 01:47 bai omule... tu ori esti prost ori erai baut cand ai deschis gura si ai aruncat cuvintele alea... ori esti prost informat. Alea clar au fost proteste anti`PSD si tu ii incurajezi si sustii ca esti alaturi de ei?! Apropo... Dobrogea face parte din Romania, e absurd sa zici "România şi cu Dobrogea"! Esti praf!
  • mannix 01 Dec, 2009 23:35 pai or sa fie impreuna la parnaie! doar mazare s-ar putea sa fuga in brasil!
  • ana maria 01 Dec, 2009 21:05 impreuna tu cu cine mai betivan ratat?mai bine ai grija sa nu mai adormi prin intersectii ca nu se stie a doua oara daca o sa mai ai noroc!o sa te trezesti batut si n-o sa stii de unde !