Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicusor Constantinescu, deranjat ca nu a fost invitat la Conferinta Dunarii (galerie foto)

ro

10 Jun, 2010 01:14 1760 Marime text

nicusor.jpgPreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, şi-a făcut apariţia la finele lucrărilor Conferinţei de închidere a procesului de consultare publică cu privire la Strategia UE pentru Regiunea Dunării care au început astăzi, la Mamaia.

Constantinescu s-a arătat nemulţumit de faptul că nu a fost invitat la lucrări şi că instituţia pe care o reprezintă nu a fost implicată în acest proiect, acuzându-l indirect pe Claudiu Palaz, prefectul judeţului, de acest lucru. Instituţia Prefectului a fost printre co-organizatorii manifestării, însă rolul de iniţiator în acest sens l-a avut Ministerul Afacerilor Externe. Claudiu Palaz, reprezentantul Guvernului în teritoriu spune că sarcina invitării anumitor instituţii sau reprezentanţilor lor nu i-a revenit: „Noi am fost co-organizatori şi am ajutat Ministerul Afacerilor Externe cu tot ceea ce ne-au solicitat. Nu ştiu care a fost motivul pentru care s-a supărat Nicuşor Constantinescu şi nici nu ştiu ce prevede protocolul în astfel de cazuri".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vai, vai 10 Jun, 2010 20:52 Asta nu-i om sa-l inviti la lucruri serioase. daca e vreo haiducie,vreo ciolaneala, mai zic. Dar daca esti om serios cu respect fata de legalitate si moralitate stai departe de el. Parerea mea.
  • Nicusor Noapte Buna 09 Jun, 2010 23:37 Nicusor e de tot rasul. S-a suparat hac ca nu a fost invitat. Si ce daca nu-l mai invitati niciunde si gata