Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 30 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acord-cadru La cât se ridică contractul subsecvent pentru furnizare arbuști semnat de Hiris Garden Expert SRL cu Primăria Constanța(DOCUMENT)

ro

15 May, 2024 17:00 489 Marime text
  • Primăria Constanța a semnat în aprilie a.c. contractul subsecvent nr.2 în cadrul Acordului-cadru de furnizare material dendro-floricol pentru plantat lot 2 care incluse arbuști decorativi și arbuști pentru gard viu atribuit în 30 august 2023, vezi secțiunea „documente"
  • Valoarea contractului subsecevent are o valoare de 9.975.748 lei, respectiv 1.995.149 euro
  • Hiris Garden Expert SRL este una dintre societățile care au depus oferte în 2023 pentru contractul pentru flori cu Primăria Constanța, estimat la peste 16 milioane de euro
  • Achiziția a fost atacată la CNSC iar apoi la Curtea de Apel după ce, un alt competitor în cadrul achiziției, Garden Center Grup SRL a atacat în instanță decizia de respingere a contestației luată de Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilorî
  • Asociații firmei Hiris Garden Expert SRL sunt Alexandru Lucian Dima și Mădălina Doina Istoc, primul fiind și administratorul societății
  •  Compania SRL figurează, potrivit termene.ro, cu 27 de achiziții directe
 Primăria Constanța a semnat în aprilie a.c. contractul subsecvent nr.2 în cadrul Acordului-cadru de furnizare material dendro-floricol pentru plantat lot 2 care incluse arbuști decorativi și arbuști pentru gard viu atribuit în 30 august 2023, vezi secțiunea „documente".

Valoarea contractului subsecevent are o valoare de 9.975.748 lei, respectiv 1.995.149 euro.

Hiris Garden Expert SRL este una dintre societățile care au depus oferte în 2023 pentru contractul pentru flori cu Primăria Constanța, estimat la peste 16 milioane de euro. Achiziția a fost atacată la CNSC iar apoi la Curtea de Apel după ce, un alt competitor în cadrul achiziției, Garden Center Grup SRL a atacat în instanță decizia de respingere a contestației luată de Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor.

Prin decizia CNSC atacată la instanță, Consiliul a respins ca nefondată contestația formulată de Garden Center Grup SRL în contradictoriu cu autoritatea contractantă Municipiul Constanța.

De asemenea, prin aceeași decizie, a fost admisă cererea de intervenție accesorie formulată de Hiris Garden Expert SRL.
 
Potrivit datelor oficiale din Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, valoarea totală estimată a contractului scos la licitație de Primăria Constanța era de 82.373.970,72 de lei fără TVA, adică echivalentul a peste 16,66 de milioane de euro, la cursul de la data achiziției.
 
Despre Hiris Garden Expert SRL
 
Compania a fost înființată în 2017, în prezent are sediul social declarat în localitatea Însurăței, județul Brăila, strada Otiuz, nr. 2 și se ocupă de cultivarea plantelor pentru înmulțire.
 
Firma are un punct de lucru în București.
 
Asociați sunt Alexandru Lucian Dima și Mădălina Doina Istoc, primul fiind și administratorul societății.
 
De numele lui Alexandru Lucian Dima se leagă și Hiris Retail Group SRL București și Hiris Intergroup SRL Ilfov.
 
Hiris Garden Expert SRL figurează, potrivit termene.ro, cu 27 de achiziții directe (Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, Comuna Victoria, Primăria Municipiului Blaj SRL, Utilități Publice – Gospodăria Comunală SRL, dar și alte autorități contractante) și, respectiv, 24 de contracte publice (SC Gospodărie Urbană SRL, Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și a Fondului Locativ R.A. Craiova, dar și alte autorități contractante).
 
În 2022, Hiris Garden Expert SRL a declarat cinci angajați, profit peste 2,31 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 4,94 de milioane de lei.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și

Licitație a Primăriei Constanța pentru flori, arbori și arbuști, estimată la peste 16 milioane de euro, pe masa Curții de Apel (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii