Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:47 10 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziții Constanța Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu plătește peste 28.000 de euro unei firme din București. Iată pentru ce (DOCUMENT)

ro

15 May, 2024 17:00 562 Marime text
  • Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 15 mai 2024, firma are sediul în București, sectorul 2, pe strada Frunzei nr. 12 – 14. A fost înființată în anul 2011 și se ocupă cu activități de management (gestiune și exploatare) a mijloacelor de calcul
 
S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța SA a atribuit către firma SC Safetech Innovations SA, prin cumpărare directă, un contract de 140.000 de lei, echivalentul a peste 28.000 de euro.
 
Achiziția constă în servicii de identificare și management al vulnerabilităților și alertelor de securitate cibernetice la nivelul S.N. A.I.M.K.C. SA.
 
Anunțul atribuirii a fost făcut public în SEAP la data de 14 mai 2024.
 
Despre Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu

 
Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța (IATA: CND, ICAO: LRCK) este un aeroport din România. Este membru permanent A.C.I. Europe și al Asociației Aeroporturilor din România (AAR).
 
Amplasat în partea de N-NV a municipiului Constanța, aeroportul deține o poziție geo-strategică importantă față de obiectivele economice de interes național și internațional, fiind situat la 26 km de Constanța, la 14 km de Canalul Dunăre-Marea Neagră și la aproximativ 100 km de Delta Dunării. De asemenea, aeroportul are conexiuni cu importante căi de transport rutier (drumurile europene E60 și E87), transport feroviar (magistrala de cale ferată București-Fetești-Constanța). Datorită amplasării, el poate deveni un important aeroport de tranzit pentru transportul aerian de mărfuri către Orient și Asia.
 
Aeroportul este deschis permanent traficului aerian, pe întreaga perioadă a anului și dispune de următoarele facilități: parcare autovehicule 300 de locuri, snack–bar, rent a car, taxi, transport pentru pasageri aeroport-gară, agenție de turism, securizare bagaje, exchange office, ATM, automat de schimb valutar, Internet wireless gratuit, sonorizare ambientală, telefoane publice, automate cafea și băuturi răcoritoare, cabinet medical non-stop, facilități mama și copilul, facilități persoane cu dizabilități, zonă magazine, companii de curierat.
 
Despre SC Safetech Innovations SA
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată miercuri, 15 mai 2024, firma are sediul în București, sectorul 2, pe strada Frunzei nr. 12 – 14. A fost înființată în anul 2011 și se ocupă cu activități de management (gestiune și exploatare) a mijloacelor de calcul.
 
SC Safetech Innovations SA a înregistrat în 2023 o cifră de afaceri de peste 31 de milioane de lei, un profit de peste 9,7 milioane de lei și 58 de salariați.
 
Acționarii societății sunt Victor Gansac, Paul Rusu și Persoane fizice și juridice.
 
Administratorii sunt Alexandru Florin Mihailciuc, Victor Gansac și Mircea Varga.
 
Conform RECOM, Victor Gansac mai este prezent în Media Network Convergent SRL și Safesign SRL (ambele radiate). Paul Rusu apare și în Safetech Intelligence. Alexandru Florin Mihailciuc apare și în Borntoinvest SRL (radiată). Mircea Varga este prezent și în Strong Business SRL, Teilor Holding SA și Varga Mircea Persoană Fizică Autorizată.
 
Conform licitatiapublica.ro, contractul cu S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu – Constanța SA este prima achiziție directă finalizată de SC Safetech Innovations SA.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal. Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Aeroportul Mihail Kogălniceanu cumpără servicii de identificare a alertelor de securitate cibernetice! Iată care este valoarea contractului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii