Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 30 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Cine a câștigat contractul de verificarea tehnică în cadrul proiectului de reabilitare a imobilului TNOB Oleg Danovski din Constanța (DOCUMENT)

ro

15 May, 2024 17:00 471 Marime text
  • Primăria Constanța achiziționează serviciul de consultanță pentru elaborarea analizei DNSH aferentă proiectului „Reabilitarea și dotarea Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski, Constanța”
  • Ofertant câștigător este SC Energie Urbană RSGroup SRL iar valoarea contractului atribuit prin cumpărare directă este de 69.000 lei fără TVA, respectiv 13.865 euro fără TVA
  • În 2022, SRL-ul a avut un angajat, cifră de afaceri 217,300 lei și profit de 26,636 lei și figurează cu datorii de 405,795 lei, potrivit www.termene.ro
  • Ramona Iuliana Savu este asociat unic si administrator al companiei care nu se află la primul contract cu municipalitatea
 
 


Primăria Constanța achiziționează serviciul de consultanță pentru elaborarea analizei DNSH (principiul „a nu aduce prejudicii semnificative") aferentă proiectului „Reabilitarea și dotarea Teatrului Național de Operă și Balet Oleg Danovski, Constanța”.
 
Ofertant câștigător este SC Energie Urbană RSGroup SRL iar valoarea contractului atribuit prin cumpărare directă este de 69.000 lei fără TVA, respectiv 13.865 euro fără TVA.


 
 Despre Energie Urbană RSGroup SRL
 
Firma, înființată în 2001, are sediul social în Constanța și se ocupă de lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale.
Capitalul social este de 200 lei.

În 2022, SRL-ul a avut un angajat, cifră de afaceri 217,300 lei și profit de 26,636 lei și figurează cu datorii de 405,795 lei, potrivit www.termene.ro.   

Ramona Iuliana Savu este asociat unic si administrator.

Savu a fost căsătorită cu fostul fotbalist, Adrian Pitu al Farului şi al Stelei și au fost cununați de fostul primar al Buzăului, Constantin Boşcodeală, şi soţia acestuia, Felicia Elena.

Energie Urbană RSGroup SRL nu este la primul contract câștigat de la Primăria Constanța.

La începutul anului, SRL-ul și-a adjudecat serviciul de elaborare audit energetic pentru obiectivul de investiții „Creșterea eficienței energetice a clădirilor rezidențiale din Municipiul Constanța, zona centru - blocurile M1, S5, MK2, MK28 și F1”.

Pentru serviciile de consultanță în eficiență energetică, societatea a încasat 57.000 lei fără TVA de la municipalitate.

De asemenea, în 2023 a realizat verificarea tehnică de calitate pentru obiectivul de investiţii „Creşterea eficienţei energetice a imobilului Casa Căsătoriilor" din Constanţa, un contract în valoare 34.900 lei fără TVA, atribuit tot de Primăria Constanța.

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe Termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Cine va efectua verificarea tehnică în cadrul proiectului de reabilitare a imobilului Casa Căsătoriilor din Constanţa? (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii