Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Năvodărenii au, de mâine, căldură în apartamente

ro

29 Oct, 2011 00:34 1688 Marime text

gazeta_navodari_2.jpgLocuitorii oraşului Năvodari vor avea, de mâine, căldură în apartamente.

Primăria oraşului anunţă că toţi cetăţenii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire vor beneficia de, mâine, începând cu ora 18.00 de energie termică. Pentru început, programul de furnizare va fi doar pe timpul nopţii atunci când temperaturile sunt cu mult mai scăzute decât valorile normale pentru această perioadă. Astfel, în sistemul centralizat, caloriferele vor fi calde doar în intervalul 18.00 - 6.00, o revenire asupra prgramului urmând a fi făcută la momentul când şi ziua vor scădea simţitor gradele din termometre.
Amintim că luna trecută reprezentanţi ai Primăriei, împreună cu primarul Nicolae Matei au avut o întalnire cu directorul CET Midia Navodari, Chemal Turgay. Scopul intalnirii a fost stabilirea detaliilor cu privire la pretul pe gigacaloria furnizata populatiei in acest sezon rece. In urma discutiilor s-a stabilit ca pretul de producere al energiei termice furnizata de CET Midia Navodari sa ramana neschimbat. In această iarnă, locuitorii din Năvodari vor plăti acelasi pret pe care l-au achitat si anul trecut - 186 lei / gigacalorie - pentru facturile la caldura, Navodariul devenind una dintre putinele localitati din tara unde pretul gigacaloriei nu a fost majorat.
De asemenea, la initiativa primarului Nicolae Matei, prin tragere la sorţi, năvodărenii vor beneficia si de facilităţi la plata facturilor, acestea mergând până la acordarea unei luni gratuite. În listă vor fi incluşi toţi cetăţenii racordaţi la sistemul centralizat, inclusiv cei care au facturile achitate la zi.

Sursa: Gazetadenavodari.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii