Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mobilizare pe e-mail pentru angajaţii Primăriei Constanţa „Mâine, protest. Să vă îmbrăcaţi bine că poate plouă"

ro

15 Oct, 2010 01:26 1656 Marime text
mail_pc.jpgDupă ce pentru protestul spontan de joi, salariaţii din Primăria Constanţa au fost chemaţi prin SMS-uri pe telefon, la terminarea programului s-a primit solicitarea pentru o nouă convocare, pe e-mail, de data aceasta pentru mâine, vineri, 15 octombrie. Angajaţii sunt chemaţi iar la un protest spontan, dar sunt şi avertizaţi: „Să vă îmbrăcaţi bine că s-ar putea să plouă. Să aveţi şi ceva de mâncare la voi".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Sindicate de tot râsul... 15 Oct, 2010 10:10 STRIGĂTURILE SINDICATELOR ROMÂNE . MAINE ESTE PROTEST MARE,MARE,POATE CHIAR O GREVA GENERALĂ BĂĂĂ! ŞI SĂ VENIŢI MĂI CU BUDIGĂII ŞI IZMENELE PE DEDESUPT(...),CU CLOPUL ŞI BASMAUA PE DINAFARĂ,CĂ POATE PLOUĂ BĂĂĂ! ŞI-O SĂ VĂ DĂM SANDVIŞURI CU ŞUNCĂ ŞI APĂ DE LA SACA,BĂĂĂ! ŞI SĂ VENIŢI CU CĂŢEL ŞI PURCEL,CU MUIERILII ŞI COPCHII,CU BABILII ŞI MOŞNEGII,CARE CU CI MAI ARE BĂĂĂ!CĂ O SĂ VĂ CREASCĂ PENSIILE BĂĂĂĂ ! ŞI O SĂ VĂ CRESCĂ SALARIILE BĂĂĂĂ! ŞI O SĂ VĂ CRESCĂ ÎNDEMNIZAŢIILE PENTRU CREŞTEREA COPCHIILOR BĂĂĂĂ! ŞI O SĂ VĂ CRESCĂ LEFURILE BĂĂĂ,LA DASCĂLII DIN BISERICI ŞI LA CEI DIN ŞCOLIIIII! CĂ LA ZAPCII LE DĂ MAI MUUULT,PENTRU TOATE DĂRILE PE CARE LE VOR LUA DE LA VOI CU JAPCA BĂĂĂĂ!O SĂ FIŢI AŞA DI MULŢI CĂ O SĂ OCUPĂM GĂRILII BĂĂĂ ! ŞI DACĂ O SÎ FIM ŞI MAI MULŢI O SĂ FACIM GREVA ÎN SALA DI SPORT BĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂĂ !
  • Contribuabil local 15 Oct, 2010 08:48 Tare mi-as fi dorit sa trec prin zona unde protestau si sa le arat, din partea mea ca si contribuabil, acelasi respect pe care il arata 90% din functionarii de la fisc atunci cand , din nefericire, trebuie sa ai contact cu ei ! N-am avut insa nici timp dar, principala cauza pentru care am renuntat sa merg si sa le explic intelesul exact al cuvantului "stimulent" a fost faptul ca mi-am reamintit ca pe langa sictirul cu care desfasoara activitatea sunt si peste masura de scandalagioaice si artagoase ! In plus, ar fi interesant de vazut ce proportie ocupa machidonii in cadrul angajatilor pentru a realiza care sunt criteriile de angajare pentru un asemenea post in care "muncesti mult si esti prost platit". De ce nu demisioneaza si sa plece la munca la privat "la bani mai multi", "program decent de lucru", "stimulente salariale", "prime de vacanta", etc.?
  • ionica 15 Oct, 2010 08:43 Asteptam ca PAPA dela Roma sa se autosesizeze de astfel de "chemari la revolta si haos"(ce altceva sunt acestea).Sa trimitem la Vatican fondul de salarii al celor care aveau obligatia sa se autosesizeze,si sa fie luate masuri!
  • Bogdan 14 Oct, 2010 22:43 Auzi protest spontan....guvernul Boc are dreptate cand spune ca sunt multi bugetari...iacata de ce se tin acesti bugetari