Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Geoana a primit un vot de incredere din partea Comitetului Executiv al PSD

ro

18 Dec, 2009 20:43 1114 Marime text

Constestat vehement de Marian Oprişan şi de Miron Mitrea, şeful social-democraţilor, Mircea Geoană, a primit susţinerea conducerii partidului pentru a continua în fruntea partidului până la congresul de anul viitor.

"Vreau să mulţumesc colegilor care mi-au acordat acest sprijin", a declarat la final, Mircea Geoană într-o declaraţie de presă. "Vom face o analiză pe bază de criterii analitice şi obiective- Noi în 2010 avem un congres statutar. Am precizat astăzi că îmi voi prezenta candidatura anul viitor pentru un nou mandat de preşednte. Votul de încredere de astăzi e un semn de sprijin pentru liderul partidului. Până la congres trebuie să ne consolidăm ca forţă a Opoziţiei. Suntem suficient de mari pentru a rezista clanului Băsescu", a precizat acesta.

Geoană i-a replicat şi lui Oprişan, singurul care a votat contra acordării unui mandat de încredere. "Marian Oprişan este cunoscut în partid un coleg care are stări de spirit contradictorii. "

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, i-a dat formal la final dreptate lui Oprişan pe tema lipsei din statut a procedurii votului de încredere, sublniind însă necesitatea ideii de unitate. "Votul de încredere a fost dat pentru a-i oferi lui Mircea Geoană etapele viitoare de analiză şi decizie".

PSD se va reuni într-un Consiliu Naţional la începutul lunii ianuarie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • coiciu 18 Dec, 2009 20:04 mai ai putin si capul tau va cadea. poate o sa ti-l tina crinulet si o sa ti-l duca la moscova linga capul sefului lui taica-tu lenin.