Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marţi, protest pentru caldura în faţa primăriei Mangalia Consilierul Foleanu - "Am atras semnalul că trebuie să se păstreze bani de căldură"

ro

18 Nov, 2011 22:49 1013 Marime text

La iniţiativa liderul PC, Ion Mincă şi a organizaţiei judeţene a partidului, marţi, între orele 17.00 şi 18.00 se va organiza un protest prin care se va cere administraţiei locale mangaliote distribuirea agentului termic.

Potrivit http://lucianvisa.wordpress.com/ PCa depus hârtiile pentru organizarea unui miting de protest pentru modul de furnizare, mai precis de nefurnizare, al agentului termic în Mangalia. O comisie formată din reprezentanţi ai primăriei, poliţiei şi ai jandarmeriei vor analiza cererea.

Consilierul PDL, Paul Foleanu, sprijină această iniţiativă şi a declarat că va participa şi el marţi la manifestare: "În calitate de consilier mă solidarizez cu cetăţenii din Mangalia care vor fi prezenţi la manifestarea publică ce va avea loc pentru rezolvarea problemei legate de furnizarea căldurii şi consider acest gest unul de disperare. Am tras tot timpul semnalul că trebuie să se păstreze bani pentru căldură însă primarul i-a cheltuit pe orice altceva" spune acesta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii